Ooni Koda 16 jalka / stopperi

3,00 

PET / PLA muovista tulostettu jalka / stopperi Ooni Koda 16 pizzauuniin.

Tämän avulla saat pizzauunisi pysymään aisoissa ja se ei lähde lentoon! Vain tämä malli voi lähteä lentoon ellet kiinitä sitä ruuveilla.

Mikäli varaston loppu niin voi näitä tilata jälkitoimituksella. Tämä tarkoittaa sitä, että toimitus voi kestää riippuen millainen tulostusjono tuotteella on. Tuotteen jonosta voitte tehdä kyselyn [email protected] sähköpostin kautta.

Suosittelemme tämän hankkimista PET muovista sillä se kestää hieman paremmin kuin PLA.

Isommissa erissä otathan yhteyttä [email protected] sähköpostiosoitteeseen!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

3D-tulostettu jalka / stopperi Ooni Koda 16 pizzauuniin.

PET muovi on kestävempää kuin PLA ja tämä tulostettiin tästä syystä PET muovista. Tällä hetkellä saatavilla on vain mustaa ja valkoista väriä, mutta tulevaisuudessa tulee toiveiden mukaan muita.

Kappaleiden välillä voi olla hieman laatueroja johtuen 3D-tulostuksesta ja käytetystä tekniikasta. Hieman voi olla myös värieroja, mikäli sattuu eri erän filamentista tulostettuja samaan tilaukseen.

Mikäli satut itse omistamaan 3D tulostimen niin voit hankkia tämän mallin Printables.com sivuilta. Tuolla myös tiedot lisenssistä sekä mihin malliin tämä perustuu.

Tämä malli perustuu käyttäjän Tom7688 tekemään 3D-malliin sivustolla Thingiverse. Malli on lisensoitu Creative Commons – Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) lisenssillä. Tämän mallin pohjalta on tehty tämä oma versio, jossa on useampia muutoksia alkuperäiseen nähden. 

Materiaali

PET, PLA

Väri

Musta, Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ooni Koda 16 jalka / stopperi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart